Allmänna villkor

När du som kund handlar hos oss på TrosaMedical accepterar du alla köpevillkor som TrosaMedical antecknat oavsett om du handlar i butik eller i webbshoppen. Vid eventuella avsevärda produktfel har TrosaMedical rätt att korrigera detta i efterhand. Vid köp av minderåriga erhåller målsman ansvaret vid eventuella köp som kretsar kring produkt och saldo. Vid köp av mänskligt hår hänvisas endast TrosaMedical skötselråd för hårets hållbarhet, vid evl missar föreligger detta inte hos TrosaMedical.

Vid evl missnöjen kontakta våran kundtjänst för bästa hjälp, vi svarar inom 1-2 arbetsdagar.

Leveranser

När du handlat klart i web-shopen väljer du leveranssätt. Om en produkt inte kommer fram på utlovad tid pga felaktigt lagersaldo har du som kund rätt att häva ditt köp. Dock ansvarar TrosaMedical inte för eventuella trafikfel eller andra störningar. Fraktkostnaderna kan komma att ändras beroende på tyngd av paket

Priser och betalning

Varje produkt anges med inkluderad moms. Betalsätt hänvisas till de tydliga instruktioner i kassan.

Produktansvar

TrosaMedical ansvarar för att skicka ut rätt produkter utan anmärkning vid oanvänd produkt. TrosaMedical ansvarar inte för förbrukade produkter, köparen innehar fulla ansvar för hur produkten används och sköts. Köparen ansvarar själv vid eventuella allergier eller fel. TrosaMedical hänvisar till skötselråd som står angivet på varje artikel.

Retur, byte, reklamation och ångerrätt

För att du som kund ska känna dig trygg hos oss kommer vi alltid hjälpa dig på bästa sätt! Om du har reklamation så får du anmäla dina fel hos oss.

Retur

Som företagskund går det inte att göra returer av produkterna.

Om de gäller en reklamation ska varan skall packas i samma låda den kom med eller i annan låda med skyddat innehåll. Returen skickas till Industrigatan 9a, 619 33 trosa.

Ångerrätt

Ingen ångerrätt för företag.

Reklamation

Vid defekt eller fel av vara kontakta oss för frågor via info@trosamedical.se. Vid reklamation skall varan skickas tillbaka med beskrivning av defekt och fullständiga uppgifter om returägaren. Vi kommer sedan granska varan och göra en bedömning om varan har kvar sin ursprungliga kvalité, TrosaMedical står inte för eventuella slitage av förbrukat material. Reklamation gäller inte efter ett innehav av produkt längre en 14 dagar. För att göra en reklamation krävs de att du följt våra skötselråd och detta omfattar inte normalt slitage.

Observera att reklamation inte gäller ångerrätt vid oförbrukat material. Utan om varan visar sig ha ett felaktigt ursprungs defekt/fel ersätts du med ny vara. Om TrosaMedical har slut på lager av denna produkt ersätts du i stället med varans belopp.

Hantering av person uppgifter

Vi hanterar dina personuppgifter i sekretess och dom används endast för att kunna skicka era beställda produkter.